رئیس اداره بافت فرسوده شهری ادارهکل راه و شهرسازی آذربایجانشرقی گفت: در کل کشور بالغ بر 72 هزار هکتار بافت فرسوده شناسایی شده که وسعتی حدود 5 هزار و 800 هکتار از آن به آذربایجانشرقی تعلق دارد.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ، محمدزاده، در حاشیه کارگاه آموزشی بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده اظهار کرد: در کل کشور بالغ بر 72 هزار هکتار بافت فرسوده شناسایی شده که وسعتی حدود 5 هزار و 800 هکتار از آن به آذربایجانشرقی تعلق دارد.
وی ادامه داد: 44 درصد این آمار مربوط به شهر تبریز است به طوریکه این شهر پس از تهران بیشترین وسعت بافت فرسوده را دارد.
رئیس اداره بافت فرسوده شهری ادارهکل راه و شهرسازی آذربایجانشرقی با اشاره به پروژه توسعه میدان شهید بهشتی گفت: این پروژه که از آن به عنوان یکی از میادین مدرن شهری در کشور یاد میشود در 7 هزار هکتار مداخله شده است و نماد قالب این میدان فرش است.
محمدزاده با بیان اینکه هدف از ورود و مداخله ساماندهی صاحبالامر، احیای اصالت بازار بزرگ تبریز است، افزود: در سال 1345 با احداث خیابان دارایی جدید بخش شمال و جنوب بازار تبریز به عنوان بزرگترین بازار سرپوشیده جهان عملاً قطع شد و به تدریج اهمیت کارکردی و ساختاری بخش شمالی بازار و به تبع آن میدان صاحبالامر کمرنگ شد.
وی شمار شهرهایی با طرح مطالعات بافتهای فرسوده را در استان 3 شهر تبریز، میانه و مراغه با بیش از 53 درصد مساحت موجود بافتهای فرسوده استان برشمرد.
رئیس اداره بافت فرسوده شهری ادارهکل راه و شهرسازی آذربایجانشرقی گفت: طبق برنامههای امسال، شهر بناب جزو بافت هدف مطالعات بافتهای فرسوده است و بازنگری مطالعات بافت فرسوده کلانشهر تبریز هم به صورت جدی دنبال میشود.
محمدزاده شناسایی محدودههایی با بافتهای فرسوده، انتخاب حوزههای مداخله و تعریف پروژههای پیشتاز به منظور مداخله را از اهم وظایف اداره بافتهای فرسوده شهری ادارهکل راه و شهرسازی آذربایجانشرقی دانست.
براساس این گزارش، کارگاه آموزشی بهسازی و نوسازی بافتهای فرسودهی استان به همت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد آذربایجانشرقی و ادارهکل راه و شهرسازی استان برگزار شد.
:: موضوعات مرتبط:
اخبار ,
,